OM MIG - HELENE

Kost, träning och hälsa har alltid legat mig varmt om hjärtat. När jag av egen erfarenhet märkte vilken skillnad det var att träna med rätt "bränsle" i kroppen så blev träningen en helt annan sak för mig. Att träna blev så myckete roligare, enklare och framför allt så fick jag resultaten på min träning på ett helt annat sätt jag fått tidigare, oavsett hur mycket tidigare tränade.

Jag tycker även om att fördjupa mig i dessa ämnen. Jag vill gärna ta reda på hur saker fungerar, lyssna till de som kan sin "sak", reflektera över det, för att sedan pröva mig fram och därmed göra mina egna erfarenheter. Jag tycker det är viktigt att framför allt lyssna inåt, vad får mig att må bra? På samma sätt så undviker jag det som får mig att må mindre bra, eller rent av dåligt.

Min målsättning är att få andra att också tänka till, att lyssna inåt, vi är trots allt unika individer och det som passar för en person kanske inte passar för någon annan. Jag vill framför allt få mina medmänniskor att göra aktiva val, speciellt kring sin kost. När man börjar att justera sin kost blir det lättare att göra nästa aktiva val, att röra på sig. Om vi inte tar oss tid till detta så kommer vi på sikt att få ta oss tid till att vara sjuka.

Jag har själv alltid tyckt om att träna och röra på mig men framför allt så tycker jag om att inspirera andra att också hitta glädjen att använda sin kropp, att ta hand om sig och skapa nya hälsosamma vanor. Det är en sann glädje att se individer växa och bli stärkta som människor och då menar jag inte bara muskler utan även den mentala delen. Låt oss vårda våra tempel till kroppar som vi bor i och se till att vi göra det vi kan för att vi ska vara starka och hålla, både fysiskt och psykiskt.

Det gäller att hitta balans i livet vilket inte är det lättaste alla gånger, men med några enkla verktyg och dagliga rutiner så går det lättare att klara livspusslet och livets utmaningar som vi med säkerhet möter, på ett eller annat sätt.
Ni kan läsa mer om hur jag gått tillväga. Läs mer här.

Jag är född och uppvuxen i Täby norr om Stockholm men lever sedan 2001 i Visby, på Gotland, med min familj. Jag stormtrivs på denna vackra ö. Här omges jag både av en otroligt vacker natur, underbara människor och dessa två komponenter ger mig en fantastisk livskvalité.